20.09.2016

Servis klimatizace

servis_klimatizace.jpg
Na počkání provádíme servis klimatizace plničkou, která dokonale odsaje staré kapaliny, vyčistí tlakové vedení chladiva, provede tlakový test těsnosti systému, provede základní podtlakovou zkoušku a v případě velké netěsnosti oznámí poruchu. V případě, že je systém v pořádku následně doplní potřebný olej a chladivo s přesností na 1g.

Profesionální plnička klimatizace v našem servisu NEJKOLA v Olomouci Vám zajistí maximální kvalitu při údržbě Vaší klimatizace ve vozidle. Doplní chladivo s přesností na 1g. Rovněž odsaje veškeré staré kapaliny, vyčistí tlakové potrubí systému a provede vakuový test těsnosti (nejedná se o tlakovou zkoušku). Čištění a plnění klimatizace se doporučuje provádět minimálně 1x za 2 roky. Navštivte naše centrum NEJKOLA a přesvědčte se, jak moderní zařízení používáme.

CENÍK 2023:

Napojení na plnící zařízení R134A činí 500,-Kč - v ceně je zahrnuto: Odsátí starých kapalin a vyčištění systému + doplnění nového oleje dle potřeby. Naplnění systému chladivem se účtuje navíc 3,-Kč za 1g chladiva. Při zjištění závady v systému klimatizace a následnému diagnostikování problému se cena může navýšit.

Napojení na plnící zařízení R1234YF činí 800,-Kč - v ceně je zahrnuto: Odsátí starých kapalin a vyčištění systému + doplnění nového oleje dle potřeby. Naplnění systému chladivem se účtuje navíc 6,-Kč za 1g chladiva. Při zjištění závady v systému klimatizace a následnému diagnostikování problému se cena může navýšit.

Zjištění elektrické poruchy na systému: 800-1600 kč s DPH

Vyhledání úniku na systému: 800-2500 kč s DPH

Zjišťování poruch je individuální dle povahy a typu vozidla a je vždy na domluvě při návštěvě servisu.


BONUS: dezinfekce interiéru ozónem za zvýhodněnou cenu 500,-Kč. Po čištění a plnění systému klimatizace, vám ve voze v případě zájmu pustíme GENERÁTOR OZÓNU pro kompletní dezinfekci interiéru, zničení bakterií a odstranění zápachu. Tato doplňková služba trvá zhruba 30 mint. Tuto službu ocení alergici, lidé citlivější na bakteriální a virové infekce, kuřáci nebo lidé převážející zvířata.


FOTOGALERIE SERVIS KLIMATIZACE NEJKOLA V OLOMOUCI: