20.09.2016

Autoservis NEJKOLA Olomouc

autoservis.jpg
Autoservis, prodej a montáž náhradních dílů. Rychle, levně a spolehlivě.

Nejkola Autoservis Olomouc, s.r.o., v Olomouci.

Nabízíme veškeré auto-díly prémiových výrobců i ostatních alternativních (neoriginálních) výrobců. Součásti našeho servisu je  odborně vyškolený personál s mnohaletou zkušeností při výběru náhradních dílů, který Vám rád poradí a doporučí náhradní díly s přihlédnutím k pořizovací ceně.

Našim cílem je provést opravu Vašeho vozu precizně, rychle a zároveň levně. Na ceně se vždy domluvíme předem. Neváhejte u nás nezávazně poptat opravu nebo jiný servis.

Nově pro naše zákazníky máme zdarma odvoz z našeho servisu k Vám domů, nebo kam zrovna potřebujete po Olomouci. Nechte si u nás udělat servis na Vašem voze v příjemném prostředí našeho autoservisu, dobře se o Váš vůz postaráme. 


V našem autoservisu provádíme nejčastěji tyto úkony:

 

AUTODIAGNOSTIKA
(načtení závady, vymazání chyb, nastavení intervalu servisu, programování senzorů tlaku v pneumatikách, montáž nových TPMS apod.)
 
ELEKTRO PRÁCE
(instalace parkovacích asistentů, montáž parkovacích kamer, instalace kabeláže, externí napájení baterií, výměna autorádií, montáž audio systémů na míru, dodatečné vyhřívání sedadel, denní i pracovní osvětlení vozu, elektro práce na karavanech – montáž TV, solárních panelů, měničů napětí apod.)

ELEKTROMONTÁŽE DO UŽITKOVÝCH VOZŮ A KAMIÓNŮ
montujeme např, měniče napětí pro další zařízení (mikrovlnné trouby , toustovače , ledničky apod)
kamerové systemy, parkovací i sledovací pro jízdu, ultrazvukové varovné systemy (vyžadované v některých zemích) , audio video zařízení, a různé osvětlení (vnitřní i vnější)
 
VÝMĚNA BRZDOVÝCH KOMPONENTŮ
(výměna kotoučů, brzdových destiček, pakny, bubny, válečky, výměna brzdové kapaliny, odvzdušnění brzdové soustavy, hydraulika brzd, seřízení ruční brzdy, brzdové lanovody a hadičky, výměna brzdových třmenů apod.)
 
VÝMĚNA PODVOZKOVÝCH DÍLŮ
(výměna tlumičů a pružin, uložení tlumičů, manžety, kulové čepy, ramena, ložiska a náboje, silentbloky, homokinetické klouby, výměna poloos apod.)
 
VÝFUKOVÝ SYSTÉM
(výměna kompletních dílů, výfukové potrubí, katalyzátory, těsnění, výměna tlumičů výfuků, vlnovce, montáž systémů od různých úpravců, koncovek apod.)
 
KOMPONENTY MOTORŮ
(výměna chladičů, doplnění chladící kapaliny, vodní pumpy, kladky rozvodů, hadice chladiče a sání apod.)
 
SERVIS KLIMATIZACE
(diagnostika soustavy, zjištění úniku chladiva, plnění, odsátí a pročištění soustavy, doplnění oleje, UV látky, výměna klima kompresoru apod.)
 
GARANČNÍ PROHLÍDKA- PRAVIDELNÝ SERVIS
(výměna olejů, filtrů, doplnění provozních kapalin - brzdové kapaliny, chladící kapaliny, převodový olej, servo kapaliny, letní i zimní kapaliny do ostřikovačů, diagnostika, vylepení štítků a nastavení dalšího servisního intervalu.)
 
STK – PŘÍPRAVA VOZU + PROVEDENÍ STK
(zajišťujeme přípravu vozu na STK, samotnou kontrolu a provedení STK i emisí u osobních vozů, užitkových vozů a vleků.)
 
TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ
(zajišťujeme poradenství s výběrem vhodného tažného zařízení, dodání a montáž tažného zařízení, montáž elektroinstalace – pokud ve voze chybí, zapsání TZ do technického průkazu.)
 
AUTOBATERIE – PRODEJ A MONTÁŽ
(výměna autobaterií pod napětím, zjištění stavu kapacity, dodání a montáž baterií pro normální vozy i pro vozy se systéme stopstart.)
 
TUNINGOVÉ ÚPRAVY

(zajišťujeme zejména instalaci doplňkových body kitů, lepení spoilerů, křídel, prahů a pod)


CENÍK AUTOSERVIS NEJKOLA 2022/2023:

 

Kategorie 1 (osobní vozy typu Škoda Fábia, Hyundai I20, VW Polo apod.) ... 490,-Kč s DPH/hodina

Kategorie 2 (osobní vozy  + SUV běžných značek, typu Škoda Octávia, Superb, Audi A4, VW Passat apod.) ... 590,-Kč s DPH/hodina

Kategorie 3 (osobní vozy + SUV prémiových výrobců, typu BMW, Mercedes, apod.) ... 690,-Kč s DPH/hodina

Kategorie 4 (sportovní vozy, supersporty) ... 1590,-Kč s DPH/hodina

Kategorie 5
(užitkové vozy, tahače, nákladní vozy) ... 1815,-Kč s DPH/hodina

 


FOTOGALERIE AUTOSERVIS NEJKOLA AUTOSERVIS OLOMOUC, s.r.o.: