20.09.2016

Pneuservis Nejkola Autoservis Olomouc

pneuservis.jpg
Moderní pneuservis a autodílna navazují na naši prodejnu a jsou vybaveny novou technikou - zvedáky na užitkové, SUV a offroad vozy do 5ti tun, zvedákem pro nízké sportovní vozy, automatickou myčkou na kola a pneu, ponornou hydraulickou vanou na defekty, 2 vyvažovacími stroji a 2 zouvacími stroji pneu s hydraulickým ramenem pro nízké a runflat pneumatiky.

ONLINE OBJEDNÁNÍ VOZU NA PNEUSERVIS 24/7 NONSTOP


MAXIMÁLNĚ ŠETRNÉ PŘEZOUVÁNÍ A PŘESNÉ VYVÁŽENÍ ALU KOL DÍKY NEJNOVĚJŠÍ TECHNICE.

V rámci modernizace našeho pneuservisu NEJKOLA jsme pro letošní rok pořídily zcela novou profesionální linku na výměnu a vyvážení disků a pneumatik. Jedná se o nejnovější stroje. Díky tomuto jsme schopni bezpečně a velmi přesně vyměnit a vyvážit alu kola až do velikosti R28". Tyto stroje navíc pravidelně a velmi intezivně servisujeme a kalibrujeme pro maximální funkčnost.


CENÍK PNEUSERVIS NEJKOLA 2024 ... platný od 1.1.2024

Vážení zákazníci, vzhledem k razantnímu zdražení energií a dalších vstupních materiálů jako je např. vyvažovací závaží a pod. jsme nuceni po více jak roce zdražit pneuservisní práce. Je to jediný způsob jak nadále provozovat společnost v kladných číslech. Omlouváme se, ale bohužel nemáme na vybranou. Věříme, že naše kvalitní služby, moderní stoje, mechanici s mnohaletou praxí a příjemné zázemí Vás přesvědčí využívat naše služby.

POZOR - NEÚČTUJEME ZÁVAŽÍ NAVÍC ! VEŠKERÉ VYVAŽOVACÍ ZÁVAŽÍ JE JIŽ V CENĚ. CENA JE KONEČNÁ. Často se v pneuservisech účtuje 1,-Kč za 1g závaží což ve finále navýší cenu.

Osobní vozy s velikostí disků do R18: kompletní přezutí s vyvážením 1300,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 800,-Kč s DPH/vůz.
Osobní vozy s velikostí disků od R19: kompletní přezutí s vyvážením 1500,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 900,-Kč s DPH/vůz.
 
SUV + VAN vozy s velikostí disků do R18: kompletní přezutí s vyvážením 1500,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 900,-Kč s DPH/vůz.
SUV + VAN vozy s velikostí disků od R19: kompletní přezutí s vyvážením 1800,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 1000,-Kč s DPH/vůz.
 
Offroad vozy s velkými terénínmi pneu: kompletní přezutí s vyvážením 1900,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 1000,-Kč s DPH/vůz.
Sportovní vozy Ferrari, Lamborghini, McLaren, apod. : kompletní přezutí s vyvážením 2500,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 1700,-Kč s DPH/vůz.

Sportovní vozy se středovou maticí Porsche GT3, GT2 : kompletní přezutí s vyvážením 3500,-Kč s DPH/vůz, přehození celých kol s vyvážením 1900,-Kč s DPH/vůz.

SENZORY TLAKU TPMS1100,-Kč s DPH/kus, programování na konkrétní vůz, nastavení 100,-Kč s DPH/kus. Celkem materiál vč. instalace na 1 vůz 4800,-Kč s DPH

Likvidace starých pneu zdarma
Mytí disků v myčce 200,-Kč/sada
Podlepení disku těsnící hmotou 300,-Kč/kus
Broušení dosedací plochy pneu na disk 300,-Kč/kus
Oprava defektu 300 až 450,-Kč dle typu
Montáž RunFlat pneumatik příplatek k pneuservisu 55,-Kč/kus

Uskladnění : https://www.nejkola.cz/clanky/skladovaci-prostory/


REZERVAČNÍ SYSTÉM NEJKOLA ONLINE .... OBJEDNAT PŘEZUTÍ VOZU

Zde se můžete objednat na přezutí Vašeho vozu kdykoliv si vzpomenete z pohodlí Vašeho domova nebo z kanceláře.