20.09.2016

Profesionální tónování autoskel

tonovani_autoskel.jpg
Kompletní polep autoskel na osobních, SUV i užitkových automobilech. Vysoce kvalitní americké fólie v různých odstínech a typech propustnosti světla. Navštivte naši olomouckou prodejnu, kde máme vystavený vzorník fólií. Poradíme vám a společně vybereme ideální fólii na váš vůz.

Profesionální tónování autoskel. Osobní, SUV, Offroad i užitkové vozy.

Zatmavení skel provádíme v prostorách našeho nového centra v Olomouci – Černovíře. Fólie se lepí šetrnou metodou bez nutnosti demontáže obložení dveří nebo samotných skel. Používáme homologované americké fólie značky Fusion se zárukou 5 let na materiál a záruku 2 roky na provedenou práci.

Doba instalace na osobním voze je cca 2 až 3 hodiny, na velkém voze např. SUV je doba práce cca o hodinu déle. Po instalaci dochází k vyschnutí fólií v letním období do dvou dnů, v zimním období i týden. Po tuto dobu se nesmí okna stahovat ! Pokud chcete urychlit proces schnutí a nemáte garáž nabízíme bezplatné parkování v našich prostorách na 2 dny.

CENÍK TÓNOVÁNÍ AUTOSKEL:

  1. OSOBNÍ VOZY KOMBI - bez předních oken: 2800,-Kč bez DPH
  2. OSOBNÍ VOZY KOMBI - komplet celý vůz: 3100,-Kč bez DPH
  3. OSOBNÍ VOZY KRÁTKÉ - bez předních oken: 2400,-Kč bez DPH
  4. OSOBNÍ VOZY KRÁTKÉ - komplet celý vůz: 2700,-Kč bez DPH
  5. SUV VOZY - bez předních oken: 3100,-Kč bez DPH
  6. SUV VOZY - komplet celý vůz: 3400,-Kč bez DPH
  7. Pruh na čelní sklo do vrchní části: 500,-Kč bez DPH

Příklad:

  1. Škoda Octávia combi - bez předních oken: 2800,-Kč bez DPH
  2. Citroen C4 - bez předních oken viz foto: 2400,-Kč bez DPH
  3. Volvo XC90 SUV - komplet: 3400,-Kč bez DPH
  4. Škoda Fábia krátká - komplet: 2700,-Kč bez DPH
  5. Audi A6 sedan - bez předních oken: 2400,-Kč bez DPH

Vyjímky:

  1. U vozů s velkým zadním oknem se může cena lišit: např. BMW 6, Ferrari apod. + 300,-Kč bez DPH
  2. Užitkové vozy, dodávky, kamiony, autobusy: individuální ceny dle dohody

Proč si nechat zatmavit skla u Vašeho vozu? Důvodů je více:

  1. VZHLED VOZU - První důvod u většiny zákazníku je vzhled vozu, který s tmavými skly vypadá podstatně lépe a liší se od běžných „sériovek“. Tmavá okna společně např. s pěknými disky posunou vůz o krok dopředu.
  2. SNÍŽENÍ TEPLOTY UVNITŘ VOZU - Fólie aplikovaná na autoskla odráží a pohlcuje solární energii až o 80%. Především v letních měsících pronikne do vozu méně paprsků a interiér se tolik nepřehřívá. Důsledkem toho méně řidičů využije klimatizaci, která zvyšuje spotřebu vozu.
  3. FÓLIE ZABRÁNÍ PRŮNIKU AŽ 99% UV ZÁŘENÍ – Nejen posádka automobilu, především děti v zadních autosedačkách jsou chráněny před UV zářením, ale i interiér a vybavení vozu. Nasaďte Vašemu vozu sluneční brýle :-) Zpříjemníte si komfort cestování a osoby cestující vzadu i větší soukromí.
  4. FÓLIE JAKO OCHRANA PŘED KRÁDEŽÍ – Při zvolení tmavších odstínů je téměř nemožné přes skla nahlédnout do interiéru nebo kufru. V případě, že zapomenete na zadních sedačkách cennosti nebo převážíte v kufru zavazadla, zkomplikujete případným zlodějům obhlídku Vašeho vozu. Nejpravděpodobněji tak skončí vykradené auto stojící vedle Vás bez zatmavených skel.
  5.  OSLNĚNÍ PŘES ZADNÍ SKLO – Také se Vám stává, že vůz jedoucí těsně za Vámi nemá seřízené světlomety a ve zpětném zrcátku vidíte jen velkou záři ? S tmavou fólií, která ztlumí světla ostatních řidičů Vás již nikdo oslňovat nebude.
  6.  BEZPEČNOST PŘI NEHODĚ – Okno, které je zpevněné autofólií je daleko méně náchylné na roztříštění. Fólie drží i rozbité okno částečně u sebe a je menší šance, že Vás pořežou střepy při nehodě.

FOTOGALEIRE TÓNOVÁNÍ OKEN NEJKOLA: