20.09.2016

Skladovací prostory

sklad_pneu.jpg
Nabízíme uskladnění disků a pneumatik v našem skladu, který navazuje na prodejnu a servisní část. Moderní sklad pneumatik je nadstandardně vybaven a zabezpečen. Disponujeme kvalitními německými regály s atestem s kapacitou uložení 6000 disků a pneu. Sklad je navíc 24hod. denně monitorován a hlídán ostrahou.

USKLADNĚNÍ DISKŮ A PNEU  ! V případě využití služeb našeho pneuservisu nabízíme možnost úschovy Vašich disků či pneu na další sezónu v našich prostorách.

Vlastníme prostorné moderní skladovací prostory, které jsou součástí našeho objektu v Olomouci. Sklad je vybaven nejmodernější technologií na udržení stále teploty, zabezpečovacím, protipožárním systémem, kamerovým záznamem a speciálními německými regály s atestem na uskladnění disků a pneu. Správný systém skladování především pneumatik zaručuje stálou kvalitu a nesnižuje životnost výrobků. Skladem držíme několik tisíc alu kol, plechových disků a pneumatik. Díky tomu nabízíme našim zákazníkům okamžité dodání zboží.

Upozornění: Aktuálně máme naplněny všechny pozice na 100% pro uložení disků a pneumatik. Pro další možnost uložení kontaktujte naši obsluhu na recepci, která sleduje aktuálni stavy a při vyzvednutí některého zboží zákazníkem eviduje dočasně uvolněné pozice.

Cena za uskladnění kol a pneumatik:

  • 13"-16" = 700Kč na půl roku do další sezóny
  • 17"-18" = 800Kč na půl roku do další sezóny
  • 19"-20" = 900Kč na půl roku do další sezóny
  • ​21"-24" = 1000Kč na půl roku do další sezóny


FOTOGALERIE SKLADOVACÍCH PROSTOR NEJKOLA: