12.03.2017

Pneurobot - revoluční nástroj pro výběr pneu

pneu-robot.jpg
Už Vás nebaví projíždět desítky či stovky typů pneumatik a vybírat tu správnou? V široké nabídce pneu se někdy ztratí i odborník natož tak laik. Nechte proto výběr pneu na našem Pneurobotovi. Stačí zadat požadovaný rozměr pneumatik a počkat pár sekund na nejlepší výsledek.

Pneurobot NEJKOLA®

je naše vlastní speciálně vyvinutá aplikace na porovnání pneumatik. Jako první a jediní v ČR nabízíme našim zákazníkům tento exklusivní nástroj pro výrazné ulehčení výběru pneumatik. Tato aplikace na základě matematického algoritmu vyhodnotí 3 nejlepší pneu v poměru cena/výkon, které si můžete ihned objednat z naší nabídky.

Proč byl Pneurobot NEJKOLA® vyvinut ?

Představte si, že např. jen v rozměru 195/65 R15 je na trhu více jak 700 typů pneumatik a i pro odborníka je náročné vybrat si z tak široké nabídky ideální pneu. Porovnávat vlastnosti pneu a ceny zabere dlouhou dobu. Proto jsme vytvořili tuto jedinečnou aplikaci, která porovná stovky pneumatik během pár sekund a vybere Vám 3 nejvýhodnější pneu, u kterých Vám garantujeme, že nekoupíte za nižší cenu jiné pneu, které mají lepší jízdní vlastnosti než ty, které Vám našel náš Pneurobot NEJKOLA®. Zkrátka Vaše investované peníze do těchto pneumatik budou tou nejlepší volbou.

Na tuto aplikaci se vztahují autorská práva upravena autorským zákonem (zákon č. 121/2000 Sb. ve znění pozdějších novelizací). Bez souhlasu autora je zakázáno tuto aplikaci dále šířit nebo vyvíjet.

* Pneurobot vybírá pneu z naší nabídky, kde naleznete téměř všechny dostupné značky pneumatik.

 

Recenze našich zákazníků na Pneurobot NEJKOLA:

 

pan Vladimír S. z Meziboří u Litvínova: "parádní vychytávka která ušetřila plno času. Díky za ni"

pan Otakar B. z Neratovic: "Váš pneu-robot jsem vyzkoušel až když jsem měl sám vybrané letní pneu, ale potom jsem změnil názor protože za stejnou cenu mi to našlo pneu s lepším parametrem přilnavost. Mohu jen doporučit."

paní Lenka L. ze Zlína: "Já pneumatikám vůbec nerozumím, tak jsem posílala žádost o nabídku emailem a dostala odpověď ať vyzkouším tuto aplikaci. Musím říct, že pro ženy to je zázrak :-) a již dále budu vybírat pneu jen zde."

pan Roman S. z Fulneku: "to se zas něco povedlo. Mám víc času na pivo."

pan Pavel N. z Prahy: "Dobrý den, Váš vynález mě velice zaujal a musím uznat, že je opravdu povedený a ještě jsem se s ním na žádném jiném E-shopu nesetkal. Stále dokola proklikávám různé rozměry pneu od našich vozů"

pan Jan V. z Olomouce: "I když mi pokaždé udělal váš personál dobrou nabídku osobně na prodejně, jsem rád, že si teď mohu vybírat z domu v této skvělé aplikaci. Přeci jen robot funguje lépe jako člověk. Nic proti vám."

paní Stanislava D. z Bystřice pod Hostýnem: "V pneumatikách jsem se bez manžela vždycky ztrácela. Váš pneurobot mě ale sám navedl na výborný výsledek bez jakékoliv pomoci."