03.09.2017

Střešní nosiče, rakve, nosiče lyží a kol - prodej + montáž

stresni_autoboxy.jpg
Kompletní sortiment příslušenství na dovolenou - střešní nosiče, podélníky, autoboxy - rakve, nosiče kol a lyží. Kvalitní výrobky za skvělé ceny. Zajišťujeme montáž na Váš vůz v našem servise v Olomouci.

V naší nabídce naleznete autoboxy od českých firem Hakr a Neumann a také od švédského výrobce THULE. K těmto boxům nabízíme i komplet střešní nosiče s různým systémem uchycení. Autoboxy i střešní nosiče montujeme přímo v naší prodejně NEJKOLA Olomouc. Zde se můžete na autoboxy podívat naživo a vybrat si ideální velikost a barvu. Střešní nosiče jsou vyráběny pro konkrétní modely automobilů podle rozměrů střechy a podle přípravy pro uchycení nosiče. Nosič lze upevnit na podélníky, do pevných bodů ve střeše nebo pod střešní lem.

Nabízíme 3 systémy upevnění střešních nosičů vždy ve dvou barevných variantách:

1. Upevnění na hagusy v hliníkovém nebo černém provedení
2. Upevnění do fixačních bodů ve střeše v hliníkovém nebo černém provedení

3. Upevnění za rám střechy v hliníkovém nebo černém provedení

V případě zájmu Vám střešní nosiče, autoboxy, nosiče kol i lyží namontujeme na Váš vůz přímo na místě prodeje. Především montáž některých střešních nosičů není zcela jednoduchá a zabere cca dvě až tři hodiny. Montáž je zpoplatněna: střešní nosiče 590,-Kč za hodinu, autoboxy 400,-Kč, nosiče kol a lyží 200,-Kč.

Fotogalerie ZDE


 

Střešní nosiče - podélníky s černou nebo alu tyčí

Střešní nosiče patří mezi základní vybavení každého automobilu. Díky střešním nosičům můžete rychle vyrazit na dovolenou či za sportem nebo stěhováním, aniž byste museli řešit nedostatek prostoru. Nosiče kol, nosiče lyží nebo střešní box se montují na střešní nosič. Tento pomocník vám zpříjemní práci i volný čas. Střešní nosiče jsou vyráběny pro konkrétní modely automobilů podle rozměrů střechy a podle přípravy pro uchycení nosiče. Nosič lze upevnit na podélníky, do pevných bodů ve střeše nebo pod střešní lem. Námi nabízené střešní nosiče jsou samozřejmě atestovány pro provoz na pozemních komunikacích, díky čemuž se nemusíte bát žádných problémů. Jsou bezpečné a pomohou vám dovézt váš náklad kamkoli.


Střešní boxy - rakve

Velmi častým doplňkem automobilu, se kterým se na cestách můžeme setkat, je střešní box, který je také hovorově nazýván rakev. Je určen především pro ty z vás, kteří přepravují větší množství zavazadel.Střešní boxy v naší nabídce můžete využít pro převoz všech možných zavazadel - ať už jedete v létě pod stan či v zimě na hory a nechcete si lyžemi zašpinit vnitřek auta. Střešní box je přesně tím pravým doplňkem pro vás. Držíme skladem v naší olomoucké prodejně autoboxy v nejrůznějších barvách (bílé, černé, šedé a stříbrné).


Nosiče kol na tažné zařízení

Maximální variabilita nosičů na tažná zařízení vám umožní přepravit cokoliv, na co si jen vzpomenete. Od jízdních kol, přes jakkýkoliv náklad, až po lehké motorky. Ne vždy je možné dát kola do auta, vhodným řešením pro vás je nosič na kola. Je-li vaše auto vybaveno tažným zařízením, je nejpohodlnější volbou nosič, který se na něj upíná a nic vám nebrání vyrazit na dovolenou.


Nosiče kol - střešní

Optimálním řešením pro přepravu jízdních kol jsou držáky na kola, která připevníte na střešní nosič automobilu a na něj upevníte kola. Nosiče jsou vyrobeny z hliníku nebo oceli a jsou uzpůsobeny pro různé využití - ať už potřebujete kola přepravovat jen párkrát za rok, vyrážíte na delší cyklotoulky každý víkend, nebo převážíte kola několikrát do týdne, najdete přesně ten, který je pro vás vhodný. Nosiče na kola se obvykle upevňují do drážek střešního nosiče, je tedy potřeba myslet i na to, abyste vybrali správný a dostatečně bytelný a stabilní střešní nosič, který zvládne například nápor větru při jízdě.


Nosiče lyží

Jednoduché nosiče lyží s dvojím jištěním proti otevření v základní řadě celokovové a ve vyšší řadě hliníkové, obě řady s možností použití zvyšovacích podložek pro případ, že se vázání lyží dotýká střechy vašeho automobilu. Pomocí držáku na lyže upevníte lyže i snowboardy na střechu auta, ve kterém vám zůstane dostatek prostoru na veškerá ostatní zavazadla, a můžete vyrazit. Pozor si při výběru dejte na to, jestli je nosič na lyže dostatečně vysoký, aby se vám vázání vašich lyží nedotýkalo střechy automobilu. V opačném případě doporučujeme přikoupit zvyšovací podložku, která poskytne větší prostor mezi střechou a nosičem lyží.


FOTOGALERIE STŘEŠNÍ AUTOBOXY A STŘEŠNÍ NOSIČE: