20.09.2016

Renovace a lakování brzdičů

lakovani_brzdovych_trmenu.jpg
Provádíme kompletní renovaci starších ale i nových brzdových třmenů, lakování do různých barev. Odborné rozebrání brzd, vzduchové broušení koroze, odmaštění. Aplikace dvou až tří vrstev žáruvzdorné barvy dle vašeho výběru z více jak 30ti odstínů barev. Nově v nabídce i speciální křiklavé odstíny od Foliatec. Na přání Vám vyrobíme a zalakujeme na brzdové třmeny logo.

Provádíme kompletní renovaci starých i nových brzdičů, broušení, odmaštění, nátěr. Barvu si můžete zvolit od klasické černé nebo stříbrné až po křiklavě barevné odstíny, žluté, červené, zelené nebo klidně růžové.

Brzdy a jejich okolí patří stejně jako většina podvozkových dílů k nejčastěji korodujícím částem vozu vlivem vody a soli z vozovky. Aplikací nového nátěru nejen ochráníte brzdiče, ale Váš vůz bude na první pohled vypadat i mnohem lépe, zejména pokud máte hliníkové disky, kterými mezi paprsky září nově nalakované brzdové třmeny.

Naši mechanici odborně rozeberou brzdy, obrousí zrezivělé části vzduchovou bruskou, odmastí a nanesou 2 až 3 vrstvy Vámi zvolené barvy. Poté vše odborně složí a předáváme Vám vůz na kterém budou nové brzdy doslova zářit. Nejde jen o efekt, ale také o ochranu a prodloužení životnosti materiálu. Na výběr z více jak 30ti odstínů. Velký vzorník barev na brzdy naleznete na naší prodejně a speciální barvy FOLIATEC můžete rovněž zakoupit na našem E-shopu zde. Máme za sebou již více jak 100 hotových vozů v nejrůznějších barvách.

CENÍK pro rok 2022

  1. KLASIK: lakování třmenů běžnou barvou 8000,-Kč s DPH
  2. PREMIUM: lakování třmenů speciální křiklavou barvou FOLIATEC 9500,-Kč s DPH
  3. EXKLUSIV: lakování třmenů speciální křiklavou barvou FOLIATEC + LOGO + LAK 10500,-Kč s DPH
  4. DOPLŇKOVÉ SLUŽBY: lakování okolí třmenů - náboje vozu 2500,-Kč s DPH

U sportovních vozů, nebo u vozů s velkými brzdy (6ti pístkové třmeny) je příplatek 10%. Schnutí jedné vrstvy barvy trvá cca 6 hod. Kompletní vytvrzení barvy přibližně 24 hod. Celková doba práce od přistavení vozu je přibližně 2 - 3 dny. Ceny jsou uvedeny vždy za 4 kusy třmenů - 1 vozidlo.


FOTOGALERIE RENOVACE A LAKOVÁNÍ BRZDIČŮ: