20.09.2016

Autopotahy šité na míru

autopotahy_na_miru.jpg
Dodáváme a montujeme autopotahy šité na míru a garantujeme nejvyšší kvalitu a bezpečnost. Zastupujeme v ČR výrobce značky Individual Auto Design, který má v tomto oboru 25 let zkušeností s vývojem a výrobou autopotahů se špičkovým designem s milimetrovou přesností. Unikátní airbag technologií oceněnou certifikátem kvality. Precizní ruční práce a špičkové materiály promění interiér vašeho vozu tak, jak si budete přát. Jedná se o jedny z nejkvalitnějších autopotahů na našem trhu !

Autopotahy INDIVIDUAL AUTO DESIGN jsou rozděleny do šesti kategorií dle vzhledu a použitých materiálů. Volit lze nejrůznější barevné kombinace, materiály a barevné obšití. Vzhledem k velmi široké nabídce doporučujeme navštívit naši prodejnu nebo nás kontaktovat telefonicky. Na prodejně v Olomouci máme vzorník materiálů a barev pro lepší orientaci a představu. Rovněž Vám pomůžeme sestavit vhodné autopotahy a spočítáme přesnou kalkulaci. Zajišťujeme i odbornou montáž autopotahů, která je pro běžného uživatele téměř nemožná.

                                        

Ukázka autopotahů z kolekce EXCLUSIVE, kde je možné nakonfigurovat opravdu vyjímečné materiály a barvy. Autopotahy nelze rozpoznat od originálně čalouněných sedadel.

Autopotahy po zadání do zakázkové výroby dodáváme přibližně do 1 týdne. Montáž v našem servise v Olomouci v případě Vašeho zájmu trvá přibližně 2 až 4 hod. Tento sortiment naleznete i na našem E-shopu, nejsou zde uvedeny veškeré dostupné kombinace autopotahů, ale pouze kategorie dle materiálu. Podrobnosti jako např. barevné kombinace je třeba doladit emailem, telefonicky nebo osobně. Nabídka ZDE